Sådan bliver dit hjem klar til Instagram

Nu til dags er der mange personer, som går op i at designe hjemmet med et kreativt design, så der kan tages en masse billeder, der kan imponere på sociale medier som fx Instagram og Pinterest. Ofte handler det om at finde den rette vinkel og det rette lys, når det kommer til at tage det perfekte billede, men det handler naturligvis også om selve indretningen.

Brug store spejle

Jo større, jo bedre, sådan tænker vi, når det kommer til indretning med spejle. Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til valg af spejle, som findes i mange forskellige former og farver. Generelt er spejle også en fantastisk mulighed for at få ethvert rum til at virke større.

Tænk i grønne farver

De fleste skandinaver bruger afdæmpede farver som fx grå, sort og hvid som et vigtigt led i New Nordic design. Men hvis du skal følge den seneste mode, er det en god ide at tænke i grønne farver, som trender lige nu.

Du kan vælge at male en væg grøn, men du kan også gå efter mindre detaljer som fx at tilføje kunstige planter, som kan pifte ethvert rum op. Du kan naturligvis også bruge ægte planter, hvis du foretrækker dette, men kunstige planter er en god løsning for dem, der ønsker at undgå bekymringer som fx insekter, vanding, vedligeholdelse osv. Derudover giver kunstige planter dig mulighed for at tilføje tropiske grønne elementer i dit hjem, som ser fantastiske ud hele året rundt.

Organisering af bøger

Et andet godt tip til kreativ indretning af hjemmet, som danner base for de perfekte Instagram billeder er forbundet til organisering af dine bøger. Du kan fx vælge at organisere dine bøger på bogreolen alt efter farve. Du behøver ikke at skabe en regnbue af bøger, da du sagtens kan opnå en lækker visuel effekt ved at stille de blå bøger ved siden af hinanden, de røde bøger ved siden af hinanden, osv.