Derfor er kreativt design vigtigt på dit kontor

Ifølge undersøgelser fra CNN Money mister en person i gennemsnittet en time om dagen på arbejdet på grund af organisation eller mangel på samme. Denne time kunne naturligvis have været brugt på mange andre ting, og derfor har vi valgt at gennemgå, hvordan du kan bruge kreativt design på dit kontor.

Marie Kondo hjælper også på dit kontor

Vi har tidligere skrevet om den japanske oprydningsguru Marie Kondo, som giver gode tips og råd til organisering af hjemmet. Hendes tips kan så sandelig også bruges til dit kontor. Når det kommer til organisering af dit kontor, bør du starte med at smide ud.

Start med et område af gangen og tjek alle ting. Hvis du har et produkt, som er gået i stykker, skal du vælge enten at sende det til reparation eller at smide det ud. Det skal også i skraldespanden, hvis du ikke har brugt produktet i flere måneder og heller ikke kan komme i tanke om, hvornår du ville få brug for at bruge det.

Organisering af skrivebordet

Den første og største udfordring er ofte skrivebordet. Her kan du blandt andet vinde meget plads ved at organisere papirer og genbruge papirerne lige meget hvad. Steve Shivers, som er direktør i DOXO, som byder på online filhåndtering, sørger altid for at læse fysiske breve, tage billeder af kvitteringer og at uploade fakturaer, kontoinfo og andre vigtige dokumentationer med det samme.

Ved at skabe og organisere de digitale kopier sørger Shivers for at reducere ophobning af papirer, og på samme tid tager han hånd om miljøet ved at genbruge gamle papirer, i stedet for at bruge nye papirer hver gang, han skal skrive noget ned.

Organiser dine skuffer

Det er også vigtigt at du organiserer dine skuffer. Her kan du bruge kreativitet ved at separere dine skuffer med små bokse, som giver dig bedre mulighed for at sortere fx elektronik, papirting osv.