De sociale medier har påvirket vores tankegang, når det kommer til attraktivt design. Flere og flere designer rummene i hjemmet med sociale platforme som fx Instagram i tankerne eller bare for at kunne imponere, når venner og familie kommer over på besøg.

Her på bloggen vil du kunne læse flere forskellige artikler om kreativt design og få gode råd til at organisere de forskellige rum i hjemmet, dit kontor og andre områder i dit liv. Du vil fx kunne læse om, hvordan du kan udnytte områder med lidt eller ingen plads.

Fokus på DIY

Når det handler om kreativitet, handler det ofte om “DIY”-metoden, som dækker over “Do It Yourself”, hvilket kan oversættes til gør-det-selv på dansk. Her på bloggen fokuserer vi på, hvilke forskellige DIY-projekter du kan kaste dig ud i for at give dit hjem et alternativt smukt tvist, som vil blæse gæsterne bagover.

Vilde med New Nordic

Vi fokuserer naturligvis også på skandinavisk design, som er blevet globalt anerkendt under navnet “New Nordic”. Her er der tale om praktisk skønhed, i og med at skandinavisk design fokuserer på et elegant og simpelt design. Skandinavisk design er ikke skabt til at skabe støj i fx dit soveværelse, og møbler bliver nøje udvalgt på baggrund af to formål; skønhed og funktionalitet.

Med New Nordic er der også fokus på at undgå at gemme alt fra Gud og hvermand. Derfor kigger vi også på hvordan eksperter som fx den japanske ekspert Marie Kondo hjælper os med at få orden i vores hjem.