Indret dit hjem med med DIY

Gør-det-selv projekter har aldrig været mere populære, end de er i dag. Du kan starte DIY-projekter til hele dit hjem, og i denne artikel kan du finde inspiration til DIY-projekter til din stue og din entre, som hjælper dig med at skabe et kreativt design i hjemmet.

Kreativ skoopbevaring

De fleste hopper en gang i IKEA for at købe en skohylde til opbevaring af sko, men skoreoler behøver ikke længere at være kedelige. Du kan skabe en dekorativ skoopbevaring ved at bruge noget så enkelt som paprør, som du placerer på væggen i en form. Du kan selv vælge formen, som måske skal være en cirkel, en trekant eller et hjerte, der byder folk velkommen ind i dit hus?

Smarte nøglebræt

Du kan også både være praktisk og kreativ, nå det kommer til at hænge nøgler op. Du kan fx finde en tyk gren og lade den tørre ud, så du kan hænge den op på væggen og placere snore rundt om grenen, hvor du kan hænge nøglerne op. Det er både nemt, billigt og unikt.

Træ er et vigtigt element i New Nordic design, som er et populært valg i det nordiske hjem. Derfor fortsætter vi med træ-temaet ved at anbefale et træplade til ophæng af jakker og halstørklæder i entreen. Det eneste, du skal gøre, er at finde en gammel træplade, eventuelt male den og herefter skrue knager på den, og så er den klar til at blive sat op i entreen.

Ram fjernsynet ind for at skabe en WOW-effekt

Inde i stuen kan du også tænke ud ad boksen ved at ramme dit fjernsyn ind. Din fladskærm behøver ikke at være et kedeligt element i indretningen, da du kan skabe en anerledes stemning i din stue ved at ramme den ind i en ramme i fx guld eller sølv.